Verksted

Vårt flyverksted

Verksted

Norrønafly Rakkestad AS har et eget verksted hvor vi tilbyr vedlikehold og ettersyn av ditt fly. På vårt verksted kan du få 50-, 100-, 200-, 500- og 1000-timers vedlikehold og inspeksjon til både 1- og 2-motorsfly til gode, faste priser. Vi er godkjent Rotax Repair Centre, og tilbyr 600-, 800- og 1000-timers inspeksjon av Rotax gearbox på ditt fly.

Vi utfører det meste av reparasjoner småfly, samt lakkering og annet vedlikehold. Våre tjenester tilbys for småfly eid av privatpersoner eller flyklubber.

Ettersyn

Ettersyn av fly må utføres etter at et fly er flydd så og så mange timer, hvert år. Under et ettersyn av fly, vil vi plukke flyet ifra hverandre fullstendig for å inspisere hele flyet, deretter utfører vi eventuelle reparasjoner før vi setter alt sammen igjen. Vi utfører ettersyn på 1- og 2-motorsfly.

Kontakt oss i dag!

For spørsmål eller andre henvendelser til verkstedet, kontakt:

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle