Kjøp og salg

Kjøp og salg av fly

Salg av fly

Norrønafly Rakkestad AS tilbyr salg av fly. Vi har stadig bruktfly til salgs hos oss, eller så kan vi selge ditt bruktfly for deg. Ved å la oss selge for deg, kan du være sikker på at flyet er riktig inspisert og dokumentert, slik at salget går så knirkefritt som mulig.

Kontakt oss dersom du ønsker å selge ditt bruktfly, eller besøk oss og se hvilke fly vi har inne til salgs. Kanskje du finner ditt drømmefly hos oss?

Kjøp av fly

Norrønafly Rakkestad AS tilbyr også bistand ved kjøp av fly. Har du funnet drømmeflyet, men er usikker på hva du skal se etter av eventuelle feil og mangler før du kjøper? La oss bli med! Vi kan reise både innenlands og utenlands for å sjekke ut flyet du vurderer. Vi inspiserer det grundig og forsikrer at alt er som det skal, før vi eventuelt anbefaler deg å kjøpe eller ikke kjøpe.

Kontakt oss i dag!

Kontakt oss i dag, slik at vi kan avtale evt. bistand under kjøp eller avtale salg av fly.

For spørsmål eller andre henvendelser vedr. kjøp og salg av fly, kontakt:

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle