Motor

Flymotor

Vedlikehold av flymotor

Norrønafly Rakkestad AS tilbyr vedlikehold av motorer til småfly. Et fly som blir brukt vil over tid få behov for vedlikehold, og jo tidligere du utfører vedlikeholdet av motoren, desto mindre er sjansen for større motorproblemer. Å bytte en ødelagt motor kan bli en svært kostbar sak, men det kan unngås i størst grad med jevnlig vedlikehold.

Våre mekanikere vedlikeholder flymotorer og tilhørende systemer, utfører service og eventuelle reparasjoner, tester motoren og dens komponenter. Vi tilbyr også modifikasjoner av motorsystemene, samt montering og utmontering av motorer og motordeler.

Våre mekanikere har lang erfaring innen vedlikehold og reparasjon av motorer.

Reparasjon av flymotor

Hos Norrønafly Rakkestad AS tilbyr reparasjon av flymotorer på småfly. En motor vil etter hvert som årene går, oppleve slitasje og slitasjeskader. Ved årlig ettersyn av flyet, vil vi også inspisere motoren og utføre eventuelle reparasjoner, men hvis du opplever problemer før det er tid for ettersyn, skal du komme til oss uansett.

Vi inspiserer og feilsøker motorer og tilhørende systemer, deretter utfører vi reparasjon av motoren, før vi til slutt tester motoren og motorens komponenter.

Kontakt oss i dag!

Vi har godkjenning for å ha et eget motorverksted, se godkjenningen vår her.

For spørsmål eller andre henvendelser ang. flymotorer, kontakt:

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle